EnerSys CM Oy osaamista lämpöpumppuhankkeisiin 30 v kokemuksella

 

EnerSys CM Oy

toimittaa lämpöpumppuhankkeisiin liittyviä vaativia asiantuntijapalveluita satojen hankkeiden, 30 vuoden ja kymmenien tuhansien työtuntien kokemuksella. Kokemusta löytyy myös perinteisemmästä energiatekniikasta, olemme olleet mukana suurten voimalaitoshankkeiden ja kaukolämpöjärjestelmien kehittämisessä ja käyttötoiminnassa, joten emme katso asioita pelkästään yhden tekniikan näkökulmasta.

Enersys CM eriytettiin vuoden 2017 alussa Suomessa pisimpään alalla toimineesta, suurten lämpöpumppujärjestelmien suunnitteluun erikoistuneesta insinööritoimistosta, Konsulttitoimisto EnerSys Oy:sta, joka jatkaa edelleen keskittyen toteutussuunnitteluun ja muihin siihen liittyvien palveluiden toimittamiseen.

Tekniikan osaamisesta huolimatta tärkeimmät toimintaperiaatteemme ovat

  • Objektiivisuus - pyrimme löytämään kulloinkin parhaan ratkaisun tekniikasta riippumatta
  • Asiakkaan etu - haemme parhaan ratkaisun nimenomaan asiakkaan kannalta, emme edusta mitään laitetoimittajaa
  • Talouden, erityisesti elinkaaritalouden painottaminen ratkaisuissa - nykyään tämä merkitsee energiahankkeissa usein myös säästöjen maksimointia ja päästöjen minimointia samalla, kun investointien tulee olla kannattavia.

Lämpöpumppuun perustuva järjestelmä on parhaimmillaan elinkaaritaloudeltaan ylivoimaisesti edullisin ja vähäpäästöisin tapa varsinkin suurten rakennusten lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen, mikä voidaan todentaa kymmenien vuosien käyttöhistorian kautta. Tämä ei kuitenkaan toteudu oikopäätä, vaan ensin on tunnistettava parhaat ja potentiaalisimmat kohteet ja sen jälkeen haettava niihin paras mahdollinen järjestelmäratkaisu, joka pitää vielä toteuttaa onnistuneesti. Tässä työssä me voimme auttaa. Lisätietoa säästöpotentiaalista ja konkreettisista palveluista löydät seuraavilta sivuilta..